Polsbeschermers voor schaatsen en skate logo

Schaats en skate Polsbeschermers

Schaatsen op natuur ijs is puur genieten en iedere winter weer een vraagteken. Laat de pret niet bederven draag polsbeschermers het beste voor schaatsers is de Flexmeter Plus D3O comfort tijdens dragen een kanjer in pols beschermen. Schaatsen een massale nationale sport als rivieren en meren bevroren zijn. En gl├╝hwein, warme chocomel,en erwtensoep niet aan te slepen zijn. De spanning, wel of geen Elfstedentocht (na 4 nachten vorst), doet wereldnieuws naar de achtergrond verplaatsen. Allemaal de schaatsen aan en gaan, snelheid opbouwen en kilometers toeren door mooie landschappen.


  • Bij schaatsen ook polsbeschermer dragen
  • Polsbeschermer
  • Schaatsblessures voorkomen Flexmeter polsbeschermer
  • Schaatsen is puur genieten

Schaatsen polsbeschermer

Schaatsen is een mooie sport laat het zo blijven. Overmoed is zelden goed! Hetzelfde geldt voor Skeeleren wat net als bij schaatsen het risico meebrengt op schaatsblessures. Elk schaatsseizoen zijn er duizenden polsblessures, die deels lastig of niet geheel genezen. Een polsbreuk is niet alleen pijnlijk, 100% genezing is niet altijd mogelijk. Schaatsen en skeeleren en de meest voorkomende blessure is de polsbreuk. Het hele lichaam heeft kans op schaatsblessures en skateblessures, geen enkel stukje lichaam is veilig tegen verwonding. Ook blessures aan armen, elleboog en vingers komen vaak voor. Om de val te onderbreken zet de schaatser vaak uit reflex de hand op het harde ijs een skeelerer op het beton, en een gebroken pols kan onnodig vaak het resultaat zijn. Daarnaast zijn kneuzingen en schaafwonden op het hoofd, aan de nek de rug en het zitvlak veel voorkomende klachten na vallen. Elleboog en Knie benodigd protectie, draag naast een helm vooral polsbeschermers.

Kopen polsbeschermer »

Schaats Polsbeschermers kopen

Polsbeschermer winkel Naar Polsbeschermers WebShop

Naast slechte conditie, overmoed en alcohol, leidt ook het niet of foute protectoren dragen vaak tot blessures bij het schaatsen. Veel schaatsers hebben hun blessure te danken aan de omgevingsfactoren zoals scheuren in het ijs en de mede schaatsers. Zelfkennis van conditie en schaatsvaardigheden zijn van essentieel belang tijdens schaatsen samen met verantwoording ten opzichte van anderen. Het dragen van polsbeschermers tijdens schaatsen en skeeleren voorkomt polsbreuken. Flexmeter polsbeschermer met bewegingsvrijheid tijdens schaatsen en skeeleren. Met de juiste schaats polsbeschermers die je ook voor andere sporten als snowboarden kan gebruiken help je ook de kosten voor de gezondheidszorg te verminderen, polsblessures opgelopen tijdens sporten kosten jaarlijks vele miljoenen. Bijvoorbeeld in 2012 waren de kosten voor behandeling en herstel van bijna 300.000 polsblessures en handletsels circa 540 miljoen Euro.

Polsblessure feiten

Sommige schaatsbanen presenteren in de zomer het zomerijs, om te schaatsen in de zomer conditie te trainen of om heerlijk baantjes trekken op de schaats bij zomerse temperaturen. Geen koude handen geen koude voeten, en als het wel koud is zijn er de Hotpacks Heatpaxx voor als het echt koud is. warme handen Heatpaxx 6 en 5 uur warme handen en voeten ideaal voor toertochten. De pols is het centrum voor de onderarm spieren die ervoor zorgen dat de hand beweegt in allerlei vormen. Zenuwen geven het gevoel. Ale de pols een blessure heeft zoals polsbreuk of ander letsel, is de hand meestal uitgeschakeld. Het een tijdje zonder hand moeten doen is geen pretje, voorkom polsblessures draag een polsbeschermer.

Schaats polsbeschermers multisports
Schaats fun voorkom polsblessure
Ook bij schaatsen geen koude handen

Schaats en skate polsbescherming voorkomt veel schade:

Afgelopen winters waren er niet alleen tijdens schaatsen nog teveel polsbreuken. Ook tijdens wandelen op de gladde straten en stoepen braken teveel mensen hun pols. Draag een polsbeschermer onder de handschoenen! Schaatsen, schaatssport en wedstrijdschaatsen info op wiki. De tocht der tochten lees meer over de elfstedentocht.
Skaten of skeeleren Wikipedia info over Skeeleren.